donderdag 8 december 2011

Gulle tijden - Give-Away!

't Werd wel eens tijd zeker?' - Ik hoor jullie al peinzen.
Maar kijk, ik heb nu een masjien en ik heb sinds gisteren een zeer speciale band met het tafelzeil van Kitch Kitchen, dus stop maar met zagen en leest verder. Danku.

Aangezien ik nu toch al verklapt heb dat't iets met tafelzeil is - twoalsiree gelijk dat ze zeggen-, ik zwier daar een rits in met een ritsvoetje (maar jonges, wat klink ik al 'pro') en ik zet daar een bloem comme chez Haar,
en dan krijg ik zoiets.


Voilà, weet ge ook ineens waar ik dat blinkende -verdomd moeilijk om foto vast te leggen- spul vandaan heb. uit de Serpentstraat dus. In Gent. Duuuuuh.

'Zo'n zaksken, waar dient dat voor?' -Tss, al die vragen vandaag- Awel, ik steek daar mijn kleingeld in, en ook wel van die klantenkaarten die ge niet te veel nodig hebt maar wel altijd bij moet hebben, en ik heb sjanse want in dat van mij kan mijn telefoon der nog bij ook. Maar ge ziet, de maten verschillen, de toegewezen functie zodoende vermoedelijk ook.

Ik maakte er dus vier. Eentje voor mij, en eentje voor Nena die gisteren jarig was. Excuus Nena voor de anti-climax, maar mijn hoofd heeft beslist dat er VANDAAG moet geblogd worden.En dan blijven er nog 2 over. TWEE zeg ik U. Wat zou ik daarmee doen?


Awel, ik zal't U nen keer uitleggen wat ik daarmee ga doen. Ik ga die braafkes weggeven. Want't is bijna Kerst en dan lopen de mensen hun gemoed over, en dan moeten ze dringend nog een goede daad doen om hun geweten te sussen. Of zoiets. Blabla. - En als ge dat niet geloofde dan maak ik U wel wijs dat mijn ego wil gestreeld worden.- Als ge intussen niet meer geïnteresseerd zijt stel ik voor dat ge hier stopt met lezen. Hier zo ongeveer. Of hier.
Soit, er is dus keuze tussen een groen zaksken,
of een blauw.'t Maakt mij niet uit wat ge kiest, maar als ge't wilt gaat ge der toch iets voor moeten doen, natuurlijk! Der zijn namelijk twee opties.
't Simpelste is dat je volger wordt en vervolgens een reactie achterlaat, en voor de niet-volgers daar best ook een naam bij zet zodat ik weet wie dat het is, ahjaa! Als je niet zo'n blogger bent, vraag ik om lid te worden van mijn facebookpagina en vraag ik uiteraard om daar vervolgens ook een bericht achter te laten. Je kan dus op twee manieren deelnemen, mensen die beide wegen gebruiken maken ook dubbel zoveel kans om te winnen. Een link op je blog vind ik leuk, maar is geen must om mee te doen!
Laat zeker even achter wel kleur tasje je verkiest, altijd praktisch ingesteld, die Sieselaajn.

De wedstrijd loopt nog tot maandagavond 12/12  12h, dan zoek ik mij zo'n compleet verantwoord lootjestrekkersdingmasjien op internet, en deel ik mee wie gewonnen heeft!  (Ziet iemand trouwens mijn gevoel voor cijfers in de datum? *Bestoeft zichzelf*)

Voila, nu heb ik genoeg wetten gesteld, me dunkt. Ik ga nog wat verder haken - ja haken, dat doe ik ook-, en dan kan ik hopelijk gauw een nieuw project laten zien.

À Bientôt,

-Een vrijgevige- Sieselaajn.

10 opmerkingen:

 1. Een volger van het eerste uur, een linkje op mijn blog, veeeeele "likes"op je FB-pagina...welke richting zou het groene tasje dan uit mogen gaan, denk je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al volger en amai dat zijn schoon zakskes.
  Dus ik wil er wel één. Liefst het groen als ik dan toch mag kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woohoeew, ik ga voor groen :-)
  (dafne)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knappe tasjes!
  Ik heb me in een ik-zal-daar-ooit-wel-tijd-voor-hebben-bui breinaalden aangeschaft, in de hoop ook ooit es creatief met stof/wol/tafelkleedjes te kunnen zijn :)
  Anywho, ik denk dat ik iemand kan die bijzonder blij zou zijn met een prachtig groen tasje van haar goede vriendin :)
  Fingers crossed!
  Niels

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blauw....ik hou zoveel van jou......
  Blue....I love you.....

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor, je zakjes!!! Ik ben direct volger geworden en zal een link op mijn blog zetten... De zakjes zijn allebei mooi, maar doe toch mee voor blauw ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. groen, daarvoor wil ik dit wel doen!
  jaja geriijmd, want na een hele dag masterproeven wil ik mij hier wel weer eens helemaal literair uitleven!
  Bon, punt is : ik wil zo'n groentje. Alstublief. knipper knipper. puppylook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Net volger geworden.
  Zelf geen blog, da's misschien voor ooit, als ik minder ga werken, en tijd heb om dingen te maken, want als je weinig maakt, valt er weinig te vertellen natuurlijk...
  Anyway, ik vind de blauwe het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen