dinsdag 1 mei 2012

Vilt & Elastiek - the sequel wegens goestingdoenerij

Ja kijk, dit zag er ok uit, maar eens in gebruik vertoonde dat toch enige hiaten. Dat frommelde, en dat was toch niet zo esthetisch meer, en mijn oog heeft dus wel enkele eisen.
Gemakzucht komt voor de val. Op mijn fiets richting Banier dus, voor een dik vel vilt. Na wat gedecoreer verkreeg ik uiteindelijk een bevredigend resultaat.


Krullen langs de ene kant - ruitjes langs de andere. Ik stikte de onderkant niet dicht, ik knipte mijn vilt te kort vind dat schoner zo. Hoe ik dat motiefke zo proper herhaalde? Met de juiste tools.Stencils en een pons met verschillende diktes, leve de Banier!
Ik kocht ineens ook de zelfklevende velcro die ik zogezegd niet vond maar waar ik duidelijk niet genoeg voor gekeken had.

Nu nog de problemen met mijn machine oplossen. Weet er iemand welke instelling ik moet veranderen als mijn naald onderaan tegen het blok lijkt vast te lopen en mijn machine daardoor blokkeert? Ik ben elke keer bang een naald te breken, dat gebeurde ook al 2 keer, zelfs op de dunste katoentjes.
Ik dank U bij voorbaat.

Á Bientôt,

Sieselaajn

2 opmerkingen:

  1. Geen idee wat daaraan te doen valt. 'k Vind het wel heel schoon!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bleek dat mijn naald compleet krom stond. Daar kwam ik maar achter toen ze kapot sprong en de punt in mijn boezem eindigde. Auwtch.

      Verwijderen