dinsdag 13 maart 2012

Over snorren en wolken. En ook wel een Give-away.

Flocken. Ik moet er U vast niets meer over wijsmaken. Over snorren nog minder. En stikken kan U ook al. Dus ik ga hier niet pretenderen U iets innoverend te brengen. Ik toon U gewoon mijn verwezenlijkingen van gisterenavond.


UNO: mijn favo kontbedekkende H&M-shirts, gepimpt voor de gelegenheid. Flashy nylons eronder en scoren maar. I like. A lot.


DUO: het regent vanaf heden boven mijn bed. En voor één keer vind ik dat precies toch niet zo ambetantig.

Over dit laatste wil ik U (helaas?) wel iets meer vertellen. Ik weet niet meer precies waar ik het idee vandaan heb, het moet begonnen zijn bij één of andere benoemenswaardige blogster die een wolkenkussen ineen flanste dat ik nu niet meer terug vindt. (Kent U haar of straffer nog, bent U haar? Let me know en ik benoem U waardig.)
Edit: het bleek de mama van Emma & Mona te zijn, met dank aan Zo-Ella om mijn geheugen op te frissen.
Wolken, ik smelt er voor.
Ik hoop U ook. Aan dit prototype zitten nog enkele kleine beginnersfouten, en die moeten eruit.

Dus maak ik er nog twee. Voor U.

Twee druppelende wolken, ik geef ze U in Uw meest begeerde kleurencombinaties.
Maak mij niet misselijk, aub.

Maar U moet er wel iets voor doen, ahja. Zo gaat dat in een Give-away.
Ik gooi de leen-baby  op 30 maart eens te grabbel in de kandidatenlijst. Om op die lijst te komen kan U een aantal dingen doen.




1. U wordt volger van mijn blog en laat een reactie na.
2. Een linkje op je blog verdubbelt uw kansen.
3. Een verjaardagskaartje naar mijn bijna-jarige moeder doet er nog een schepje bovenop. (Mail me even voor het adres op  sieselaajn [at] gmail [dot] com)

Op 30 maart om 12h stap ik op mijn fiets met een hoopje namen, en kan U in de prijzen vallen. Hoe vindt U dat?







Á Bientôt,

Sieselaajn.

7 opmerkingen:

  1. De mama van emma en mona heeft in januari eens wolkjes gemaakt, http://emmaenmona.blogspot.com/2012/01/slaap-zacht-prinsesjes.html

    Zo'n leuke wolkjes, ik wil der wel eentje winnen ;). Volger ben ik al, en je mag je aan een mailtje verwachten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Officieel volger geworden! Nu nog een originele verjaardagskaart en hieper de piep de wolkejs hangen misschien wel boven mijn bed!!

      Verwijderen
    2. Een Kaartje krijgt ze zeker, ze krijgt zelfs meer! Ik ben de echte volger van jou want ik kwam na jou op de wereld...dus ik volgde!En ik hou van u creatieve ziel! Dus pleas laat me winnen de wolk past zo goed bij mijn helder blauwe muur! :D

      Verwijderen
  2. via via (hoe gaat dat in de blogwereld) kwam ik op je blog terecht. En aangezien er hier veel babietjes te geboren staan (niet bij mezelfde natuurlijk, die veel baby's) , wil ik wel een kansje wagen, en zo een pasgeboren knulletje of grietje gelukkig maken...
    groetjes,
    mama Saartje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik wil wel wolkjes winnen, want ze staan al eeuwig op mijn to-do-list als mobiel voor boven het park van de zoon, of voor gewoon op zijn kamertje te hangen. Als ik niet win, zal ik ze nog zelf eens moeten maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk leuk! Ik wil wel zo een wolkje! Ik ben volger én op mijn laatste blogpost is er een verwijzing naar je blog ;) als ik nog eens langs het postkantoor moet zal ik een kaart kopen voor je mama! (als die niet al verjaart is ondertussen...) x

    BeantwoordenVerwijderen