maandag 11 februari 2013

Sjaal met opties.

Om het verhaal kort te maken: ik zag dit bij haar en ik deed er mijn eigen ding mee.
We hadden nog ergens wat achterstallige Nieuwjaarsboodschappen over te brengen, en dat neem ik altijd serieus. Toen er namen werden getrokken was ik blij met de vrouw die op het briefje stond, wat koop je voor mannen, begot? Ik kan er nooit aan uit en het Lief in omgekeerde richting ook niet, dus kochten wij elkaar dit jaar niets en dat was genoeg. Wij leven van de liefde. En ook wel eens van de sushi.

Soit, ik wijk af. De sjaal dus. Ik vertoefde voor de zoveelste keer in de Stoffenkamer toen mijn oog op deze stof viel. Een meter nonchalante chevrons werd een sjaal met opties. Omdat ik A. nog nooit met een cirkelsjaal zag, wilde ik beide mogelijkheden behouden. Ik zette vijf lusjes aan het ene eind van de sjaal, vijf knoopjes aan de andere kant. Zo kan ze ermee doen wat ze wil. Losjes twee keer rond haar hals, iets strakker lukt ook 3 keer.

Voor gedragen-foto's was het wat te donker, ik hoop dat binnenkort eens in orde te brengen.
Tot mijn grote spijt besloot de flits van mijn toestel dat het zijn/haar? moment was, want wat ik ook deed, het ding bood tegen mijn goesting zijn diensten aan. Het was te nemen of de gevreesde error, de keuze was snel gemaakt. Er was ook enige tijdsdrang, ik moest de sjaal last-minute afwerken want we hebben het (nog steeds, zucht) wat druk in dat huis. Binnenkort werk ik u daar wel eens in bij.
3 opmerkingen: