donderdag 28 maart 2013

When in India, Pt. 1

When in India, september 2012.

Starring:


En nog een heleboel mensen die precies wat enthousiaster waren en de reis onvergetelijk maakten.
U moet het ons vergeven, het was vroeg die ochtend, en het vliegtuig was laat. 

Bon, neem er alvast een koffietje bij, of een theetje als dat meer uw ding is. Het kan namelijk eventjes duren voor al het beeldmateriaal op dit scherm geladen is. Ik had het formaat kunnen verkleinen maar dat zou de fotograaf geen eer aan doen, ziet U?
Met dank aan Yun, die beter met een camera overweg kan dan Het Lief en ik tesamen. Zelfs op ons beste moment, en dat wil wat zeggen denk ik dan.


Met mijn excuses voor de occasionele halfnaakte Indiër.

Dat is dan dat voor de eerste week van onze reis. Dat betekent dat ik u nog 2 keer kan platbombarderen met oogsnoep! Voor de mensen die een zenuwinzinking krijgen bij het gedacht alleen, met mijn oprechtste respect dat U zich door deze blogpost hebt gewurmd. Maar vermijd in het vervolg dan misschien alles wat hier verschijnt en misschien mogelijks iets met India zou te maken kunnen hebben. U weze gewaarschuwd!

Ik heb niet alle foto's van bijschrift voorzien, het lijkt te vermijden dat U het gevoel zou hebben dat U er zelf bent geweest. Ik wil jullie de reisgoesting niet ontnemen namelijk. En de kleuren. En de geuren. Of dat dan misschien weer wel.

Geniet!

2 opmerkingen: